Mandag, 12. marts 2012 - af af Q og Louise Møller

Paradise-Rikke Gøransson: Mig og min krop

Rikke Gøransson har valgt kunstnernavnet Rikke G., når hun om kort tid udgiver sin debutplade med popmusik, der er skabt i samarbejde med Madness 4 Real, som også har andel i Christine Milton og Lizzies succes.
Rikke Gøransson har valgt kunstnernavnet Rikke G., når hun om kort tid udgiver sin debutplade med popmusik, der er skabt i samarbejde med Madness 4 Real, som også har andel i Christine Milton og Lizzies succes.
Foto: James Thisted
Rikke Gøransson er kendt fra sin værtinde-rolle i "Paradise Hotel", hvor hun smuk og veldrejet styrer deltagerne

TÆNKER DU OVER, HVAD DU SPISER?
- Jeg prøver at spise varieret og være bevidst om, hvad jeg putter i min indkøbskurv. Når jeg er ude at spise, vælger jeg tit to små forretter i stedet for en forret og en hovedret, og så prøver jeg at undgå brødet til.

ER DER NOGET MAD ELLER DRIKKE, DU ALTID UNDGÅR?
- Sodavand er efterhånden udryddet i min verden. Jeg elsker danskvand med brus og lime som erstatning. Og så prøver jeg at holde mig fra slik.

HVAD SPISER DU TYPISK PÅ EN DAG?
- Jeg starter med kaffe, et æg og et stykke frugt. Til frokost spiser jeg tit rugbrød med lækkert pålæg, laks eller en salat. Til aftensmad laver jeg selv thaimad.

SPISER DU NOGLE GANGE USUNDT?
- Det gør jeg rigtig tit, men prøver at begrænse mig til meget små mængder.

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE?
- Jeg hader slankekure! Har aldrig været på en, for jeg elsker at lave mad og spise mad! Hvis jeg skal tabe mig, bliver det ved motion og nedskæring af kulhydrater. Det tager lang tid, men så mærker jeg jo ikke rigtigt ændringen.

DYRKER DU MOTION?
- Jeg har gået til alverdens sport, men ikke de sidste par år. Til gengæld cykler jeg næsten alle steder, medmindre jeg har maxikjole på! Jeg kan også godt finde på at løbe en tur.

HVAD GIVER MOTIONEN DIG?
- Det er rart at mærke sin krop, og hvis jeg er startet dagen med en løbetur, har jeg også en tendens til at være mere aktiv resten af dagen og spise sundere.

ER DER NOGET VED DIN KROP, DU IKKE ER GLAD FOR? GØR DU NOGET FOR AT ÆNDRE DET?
- Nej, egentlig ikke. I nogle perioder kan jeg føle mig lidt slap og blød, hvis jeg har levet lidt for 'godt'. Så er det ud at løbe og lige holde igen med alt det usunde!

HAR DU FÅET LAVET NOGET PLASTIKKIRURGISK?
- Ja, jeg har fået lavet mine bryster. Jeg har kvindelige hofter, men jeg udviklede aldrig rigtigt bryster, så syntes ikke, at min krop passede sammen. Det brugte jeg enormt meget tid på at tænke over og gemme. Jeg prøvede at acceptere det, men blev bare så enormt ked af det, når jeg kiggede ned ad mig selv.

Så tog jeg min mor med i hånden til én af de bedste kirurger i Danmark og fik mine kvindelige attributter opereret. Det er en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Ellers kunne jeg have brugt resten af mit liv på at bekymre mig over det.

HVAD VILLE DU ALDRIG GØRE IMOD DIN KROP?
- Dække den med tatoveringer!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden