Paris Hilton fik rødgrød med fløde

Paris Hilton på vej ind på The Paul i Tivoli, hvor rokkevinger og rødgrød ventede.
Paris Hilton på vej ind på The Paul i Tivoli, hvor rokkevinger og rødgrød ventede.
Foto: Lars H. Laursen
Der var en klassiker på menuen, da stjernen spiste i Tivoli.

Danmarks nationaldessert, rødgrød med fløde, stod på menuen, da Paris Hilton i går aftes spiste middag på den prisbelønnede gourmetrestaurant The Paul i Tivoli, med mesterkokken Paul Cunningham i spidsen.

Efter at være blevet interviewet af Michéle Bellaiche til TV 2's Go'aften Danmark, kastede den amerikanske millionøse sig ud i forlystelserne. Først prøvede hun pariserhjulet og derefter rutsjebanen hele tre gange.

Det havde dog på ingen måder vendt maven på tværs, for lige efter gik hun, med et følge af hvinende småpiger, kæmpe bodyguards og sin lidt mutte kæreste, Benji Madden, i hånden over til den kendte restaurant, hvor personalet ventede spændt.

Paris var så sulten og vild med hovedretten "Syltet rokkevinge med varme, nye kartofler", at hun bad om hele to portioner. Derefter fik hun også både skotsk hummer og vesterhavspigvarre, inden hun kastede sig over Danmarks nationaldessert , som hun spiste med stor behag.

En træt og mæt Paris forlod restauranten kvart over elleve efter en lang og krævende dag i København. Og personalet havde kun lovord tilovers for hende bagefter. Hun er meget sød og nede på jorden og har slet ingen stjernenykker kom det begejstret fra tjenere og kokke efter det celebre besøg.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden