Mandag, 20. december 2010 - af af Ulrik Ulriksen

Patrik Wozniackis julefrokost-uheld

Claudia Rex var i stropløs silkedragt, da hun julefestede med Patrik Wozniacki.

Claudia Rex var i stropløs silkedragt, da hun julefestede med Patrik Wozniacki.

Foto: Lars Laursen
Patrik Wozniacki flovede sig efter kiks til Vild med dans-julefrokost.

- Hej Patrik. Godt at se dig, lød det fra danseskønheden Claudia Rex, da hun blev genforenet med sin dansepartner Patrik Wozniacki på den københavnske natklub Karel Van Mander. Anledningen til stævnemødet var, at Vild med dans-vennerne holdt julefrokost.

Patrik var begejstret for at se sin danseveninde. Han havde i hvert fald lige lovlig godt fat i hende, da BILLED-BLADETs fotograf bad dem om at posere sammen.

- Så, så, Patrik, flyt lige hånden, sagde Claudia til Patrik, der kom til at lægge hånden på den blødeste del af ryggen, da han skulle holde om hende. Patrik blev lidt flov, da han opdagede det søde kiks. Resten af aftenen hyggede Claudia og Patrik sig med hinanden og de mange danse-venner.

Fem på en dag

Både vinderen Cecilie Hother og værten Christiane Schaumburg-Müller samt andre profiler som Mie Moltke, Anne Kejser, Kristian Jensen og Karina Frimodt var på plads. Der var naturligvis også indløbet enkelte afbud. Blandt andre fra Cecilie Hothers dansepartner Mads Vad.

- Mads har desværre lungebetændelse, fortalte Cecilie, som så lidt slidt ud, da hun ankom til julefrokost på Karel Van Mander klokken 20.00 fredag aften.

- Det er den femte julefrokost, jeg deltager i i dag. Jeg har været til et par private julefrokoster og til julefrokost med kollegerne. Så jeg er en smule ør i hovedet lige nu, sagde den altid friske vejrvært, som på trods af de mange julefrokoster var pinligt ædru, da hun ankom til dagens sidste fest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden