8. okt. 2015
Af Maria Rode Olsen

Paula Larrain gift med Frederik Bjørn

Paula Larrain og Frederik Bjørn
Paula Larrain og Frederik Bjørn har været kærester siden februar 2008.
Foto: Hanne Juul
Paula Larrain er blevet gift med sin kæreste gennem syv år, Frederik Bjørn. Det skete ved en smuk og romantisk vielse i Lundtofte Kirke.

Den 45-årige tidligere TV-værtinde gik ned ad kirkegulvet om eftermiddagen lørdag den 3. oktober, og ved alteret ventede kæresten gennem mange år, hendes elskede Frederik Bjørn.

Parret havde inviteret en større forsamling gæster, da de blev viet i Lundtofte Kirke tæt på Kongens Lyngby, og intet kunne have været bedre.

- Det var en vidunderlig dag og aften. Alle var så kærlige og i højt humør, og vi blev velsignet med det smukkeste vejr. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre bryllupsdag, fortæller Paula Larrain om det romantiske bryllup til BILLED-BLADET.

Paula Larrain. der er TV-journalist på Ekstra Bladet, har dannet par med advokat Frederik Bjørn siden år 2008, og sammen har de sønnen Andreas på seks år. Frederik Bjørn er søn af etikette-dronningen Inge Corell.

LÆS OGSÅ: Paula Larrain har fået en søn.

Paula Larrain har tidligere været gift med sin daværende DR-kollega Morten Løkkegaard, som hun har sønnen Sebastian, 20, med og forfatteren Mads Holger.

Læs mere om: