Mandag, 28. april 2008 - af af Signe Ravn

Paula Larrain har ny kæreste

Det er kun tre uger siden, at Paula Larrain og Mads Holger offentliggjorde, at de skal skilles. Nu har Paula Larrain fundet sig en ny mand i sit liv.

Bog-aktuelle Paula Larrain har på ny fundet kærligheden, og det kun tre uger efter, at hun offentliggjorde, at det otte måneder lange ægteskab med manden Mads Holger er slut.

"Ja, jeg har hørt det. Det er relativt nyt. Hun ringede og fortalte mig, at hun havde mødt en anden, og det har jeg det helt fint med," fortalte en afklaret Mads Holger søndag til Ekstra Bladet og understregede, at den nye mand i Paulas liv intet har at gøre med bruddet:

"Han kom ind i billedet bagefter."

Identiteten på Paulas nye kæreste, der ikke skulle være et kendt ansigt, er indtil videre hemmelig, men den tidligere tv-værtinde nævnte selv den nye mand i en artikel i Politiken i lørdags, hvor hun fortalte om sin uge og beskrev, hvordan hun nyder at forkæle sin nye kæreste og sin 12-årige søn Sebastian med lækre middage.

Det kan være, at den nye kæreste kan muntre Paula lidt op efter, at hendes nye bog Uden for citat har fået en lunken modtagelse af flere anmelderne. Én skrev, at Paula ikke mestrede den satiriske skrivestil, mens Berlingske Tidendes anmelder tvivler på, om bogen var overhovedet var blevet udgivet, hvis ikke dens forfatter var kendt i forvejen.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden