Mandag, 13. marts 2023 — af Catja Klarskov

Pelle Hvenegaard afslører bevægende nyhed: Kære Ukhona, det her skal du vide, hvis jeg dør i morgen

Pelle Hvenegaard 
Pelle Hvenegaard 
Foto: Hanne Juul
Pelle Hvenegaard afslører bevægende nyhed på sin Instagram-profil.

Tv-vært og forfatter Pelle Hvenegaard afslører en stor nyhed i et opslag på sin Instagram-profil. Her fortæller han nemlig, at han arbejder på en ny bog med den bevægende titel “Kære Ukhona, det her skal du vide, hvis jeg dør i morgen”.

Til opslaget, som du kan se her, skriver Pelle Hvenegaard, at han netop har underskrevet forlagsaftale med Forlaget Grønningen 1, der har udgivet bøger i stribevis af kendte som ukendte forfattere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere “Dagens mand”-vært deler desuden, at han er i ganske trygge hænder. Han skal nemlig arbejde tæt sammen med Marianne Kiertzner, der som chef på People's Press udgav Pelle Hvenegaards første bog til sin datter.

Pelle Hvenegaard debuterede i 2018 med biografien “Kære Zoe Ukhona”, hvori han ærligt deler den lange, opslidende kamp, han og hustruen, Caroline Hvenegaard, kæmpede for at blive forældre.

Først i et opslidende fertilitetsforløb og sidenhen i adoptionssystemet, inden de i 2016 langt om længe hentede deres datter Zoe Ukhona i Sydafrika.  

Hvad den 47-årige forfatters nye bog præcis omhandler, afslører Pelle Hvenegaard ikke i sit opslag. Titlen indikerer dog, at han med stor sandsynlighed vil forsøge at gentage succesen fra sin første biografi og dermed endnu en gang fortælle en bevægende historie om og til sin nu 7-årige datter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden