Søndag, 22. december 2013 — af af SØNDAG, Aller Media

Pernilla August: Derfor har jeg beholdt Billes efternavn

Pernilla August
Pernilla August
Foto: AOP
Selvom Bille Og Pernilla August blev skilt tilbage i 1997 så har hun ikke planer om at skille sig af med sin eksmands efternavn

Pernilla August, der er instruktøren bag DRs nye store dramaserie, der får premiere den 1. januar, er ikke født August.

Faktisk har hun haft fire forskellige efternavne, så da Bille August og Pernilla August gik fra hinanden i 1997, overvejede hun slet ikke at skifte hans efternavn ud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har skiftet navn fire gange efterhånden. Jeg kunne selvfølgelig have byttet tilbage til mit pigenavn. Men så kom jeg til at tænke på, at nu har jeg faktisk levet med navnet Pernilla August længere end noget andet navn, jeg har haft, så hvorfor ikke lade det blive, som det er, siger hun til SØNDAG.

Forbavset over ikke at blive spurgt

Bille August og Pernille August har to børn sammen, hun bor i Sverige og han bor i Danmark. Men hvordan har de to det egentlig med hinanden.

– Fint, svarer hun og fortsætter:

- Rigtigt fint. Bille bor i Danmark med sin familie, og jeg bor i Stockholm med min, men vi ses da, når der er noget med børnene. Det er, som det skal være, siger hun.

Men er det irriterende altid at blive spurgt om Bille, når det nu rent faktisk var i 1997, de gik fra hinanden?

– Næh, siger hun afslappet og tilføjer:

- Jeg er så vant til det. Jeg er faktisk blevet mere forbavset her i forbindelse med de seneste interviews over, at jeg IKKE er blevet spurgt, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden