Tirsdag, 15. september 2009 — af af Signe Ravn

Pernille Aalund stolt af sin succes

Pernille Aalund er glad for, at hun overvandt sig selv og fandt sammen med Søren, selvom han kun er 30 år og hun 47.
Pernille Aalund er glad for, at hun overvandt sig selv og fandt sammen med Søren, selvom han kun er 30 år og hun 47.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Talkshow-dronningen glæder sig over alt det, hun har opnået i sit arbejdsliv, selvom hun aldrig fik en uddannelse.

Pernille Aalund er i dag udgiver-direktør i Aller og styrer samtidig sit eget talkshow på Kanal 4, og den 47-årige har i løbet af karrieren været vidt omkring og har både udviklet et magasin og lavet adskillige TV-koncepter. Men trods de mange flotte punkter på cv'et, så er det først i de senere år, at Pernille har tilladt sig selv at være tilfreds med sine præstationer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det er først, da jeg var i slutningen af 30'erne og i begyndelsen af 40'erne, at jeg kunne begynde at klappe mig selv på skulderen og sige 'godt gået, Pernille'. I dag er jeg faktisk stolt af, at det er gået så godt på trods af, at jeg ikke har nogen uddannelse," fortæller Pernille Aalund til Ekstra Bladet.

Pernille forsøgte dog først at gå den traditionelle vej: "Jeg var faktisk inde og vende på geografi. Men jeg kunne ikke forlige mig med, at der lå en plan for fem år. Jeg tænker aldrig langt frem…Pensionsordning har jeg kun, fordi det bliver presset ned over hovedet på én, når man er fastansat," indrømmer Pernille i avisen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden