20. aug. 2009
Af af Helle Skram de Fries

Pernille Højmark gafler Anne-Mette Rasmussens dansepartner

Pernille Højmark får glæde af Thomas Evers Poulsens danseevner.
Pernille Højmark får glæde af Thomas Evers Poulsens danseevner.
Foto: Birger Storm
"En festlig type" siger Thomas Evers Poulsen om Sweethearts-sangeren.

- Hun minder overhovedet ikke om nogen af mine tidligere Vild med dansepartnere. Men hvis man blander dem alle sammen sammen, så har man Pernille Højmark, griner Thomas Evers Poulsen. BILLED-BLADET fangede den professionelle danser, da han og hans nye dansepartner, skuespiller Pernille Højmark, var i fuld gang med kostumeprøver hos produktionsselskabet Mastiff.

- Jeg kendte ikke Pernille på forhånd, men vi griner allerede fint sammen, så det skal nok gå godt. Jeg tror bestemt også, Pernille godt kan danse, vurderer Thomas Evers Poulsen.

Det bliver uden tvivl svært for Anne-Mette Rasmussen at se sin tidligere danseapartner, der også er blevet en nær personlig ven, danse tæt med en ny kvinde. Thomas frygter dog ikke en cat-fight i dansestudiet.

- Nej, Anne-Mette kan jo glæde sig over, at hun skal danse med mig bagefter, lyder det fra Thomas, der stadig træner med Anne-mette Rasmussen. De to har nemlig stadig shows, de optræder med.

Med dette par på plads mangler TV2 kun at melde den sidste kendiskvinde og kendismand ud.

Foreløbig er følgende par på plads: Sven-Ole Thorsen og Mie Moltke, Basim og Claudia Rex (ny i Vild med dans), Malena Belafonte og Silas Holst, racerkører Casper Elgaard og Vickie Jo Ringaard, Noam Halby og Katrine Bonde, Lisa Lents og Michael Olesen samt Lotte Friis og Mads Vad.

Læs mere om: