Tirsdag, 7. april 2009 — af af Signe Ravn

Pernille Højmark gik i spagat i fuldskab

Pernille Højmark husker mange sjove branderter. Hun mindes blandt andet, at hun gik i spagat til Anders W. Berthelsens bryllup.
Pernille Højmark husker mange sjove branderter. Hun mindes blandt andet, at hun gik i spagat til Anders W. Berthelsens bryllup.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren gør alt, hvad hun kan, for at være festlig, når hun er inviteret ud. Læs mere her.

Pernille Højmark fyrer den af, når hun står i front for partybandet 'Sweethearts', og nu viser det sig, at den populære skuespiller heller ikke af vejen for at give den gas privat. Pernille fortæller i hvert fald, at hun i en kæmpe brandert gjorde mere end almindeligt opmærksom på sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"…jeg var med til Anders W. Berthelsens bryllup. Han fortalte mig efterfølgende, at tjenerne havde spurgt ham, hvornår festen sluttede, hvortil han svarede, at når Pernille begyndte at gå i spagat på bordene, så var det på tide at lukke og slukke," fortæller Pernille Højmark til Ekstra Bladet.

Og Pernille agerede, ganske uvidende om det, fest-barometer til brylluppet: "Og ganske rigtigt: Klokken fem var jeg i spagat på bordet, og så lukkede festen," siger Pernille i avisen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden