Onsdag, 3. november 2010 - af af Jan Bergman

Pernille Rahbek ramt af konkurs

Pernille Rahbek

Pernille Rahbek

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Reimer Bos ekskone Pernille Rahbek har måttet lægge en virksomhed i graven, efter revisionsfirmaet sendte en kæmperegning.

Sø- og Handelsretten har netop taget Selskabet af 26. april 2010 ApS under konkurs, efter at indehaveren Pernille Rahbek modtog en gigantisk regning fra revisoren, der gjorde det klart, at selskabet ikke ville overleve, skriver ErhvervsBladet.

- Vi fik en regning så høj, at ingen af mine professionelle rådgivere nogensinde har set noget lignende, fortæller en ærgerlig Pernille Rahbek og tilføjer:

- Det er en yderst ærgerlig situation at havne i, men når man ingen indtægter har, er det svært at betale regninger i dén klasse.

April 2010 var således ikke nogen god måned for Pernille Rahbek. I forvejen lå hun i skilsmisse med Reimer Bo Christensen, og Rahbecco ApS var sendt til tvangsopløsning af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen grundet manglende indleverede regnskaber, skriver ErhvervsBladet.

Og så dumpede en gigantisk regning ind ad døren.

Pernille Rahbek understreger, at det konkursramte selskab intet har at gøre med hendes nuværende forretning, PR-bureauet Magnet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden