Pernille Rosendahl deler nye detaljer fra bryllup med Kristian Jensen

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl

Foto: Martin Høien
Sanger Pernille Rosendahl afslører nu lidt mere fra brylluppet med politiker Kristian Jensen

Tidligere Venstre-politiker Kristian Jensen og sanger Pernille Rosendahl gav hinanden deres endelige ja, da de blev gift i  i Hellig Kors Kirke på Nørrebro i København fredag den 9. september.

Ifølge SE og HØR valgte de nygifte efter vielsen at forlade kirken ad en anden dør end gæsterne, og dermed undgik de pressens opmærksomhed. 

I et nyt opslag på Instagram deler sanger Pernille Rosendahl nu lidt flere detaljer om, hvad der skete både under vielsen og efter parret havde forladt kirken - nu som ægtefolk. 

- D. 9/9 sagde jeg Ja til den mand jeg elsker. På en lun sensommer fredag eftermiddag i Hellig Kors Kirken på Nørrebro sammen med vores familie. Den af blod og den valgte. Vi var lidt over 20, indleder Pernille Rosendahl sit opslag, hvor hun også takker præsten for at holde en fin tale, som var uden manuskript. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Som en del af vielsen var sangene "Se nu stiger solen", "Op al den ting som Gud har gjort" og "Du som har tændt millioner af stjerner", ligesom Pernille Rosendahl skriver, at klaverspil i selve kirkerummet også spillede en rolle under højtideligheden.

Udforsker ægteskabet

Efter Pernille Rosendahl og Kristian Jensen havde sagt deres "ja" foran præsten, spiste de kage sammen med gæsterne i kirkens tilstødende lokaler, hvorefter festen fortsatte hjemme hos parret.

- Det var en mild og rolig dag, med regn fra morgenstunden. Men som eftermiddagen skred frem, tog solen over og vi endte med børneleg, snak og taler i stuerne, altimens solen takkede af over København, lyder det fra Pernille Rosendahl, som afslutter sit opslag:

- Nu er vi gift og er i gang med at udforske hvad det betyder.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden