Fredag, 10. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har købt nyt hjem: Her skal de bo

Kristian Jensen og Pernille Rosendahl
Kristian Jensen og Pernille Rosendahl
Foto: Martin Høien
Den tidligere Venstre-politiker Kristian Jensen og hans hustru, sangerinden Pernille Rosendahl, har fundet deres næste, fælles hjem

Tilbage i november afslørede kendisparret Kristian Jensen og Pernille Rosendahl, at de sammen havde fundet en fælles bolig.

Der var dog tale om en midlertidig bolig for ægteparret, som gav hinanden deres endelige "ja" fredag den 9. september ved en vielse i Hellig Kors kirke på Nørrebro i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi har fundet noget, som vi nu flytter ind i midlertidigt, fordi vi ikke lige har fundet det, vi gerne vil have. Vi har ikke travlt, så vi går bare og kigger efter noget, sagde Pernille Rosendahl dengang til SE og HØR, og fortalte dengang også, at de ledte efter en bolig i hovedstadsområdet.

Nu lader det til, at drømmen om en mere langsigtet base og hjem er gået i opfyldelse for kendisparret.

Ifølge Ekstra Bladet har de nemlig købt en villalejlighed i Gentofte lige uden for København, tæt på Gentofte Sø og Bernstorffsparken. Mediet skriver desuden, at parret har givet 12,5 millioner kroner for deres nye hjem.

Boligen er 309 kvadratmeter og parret kan glæde sig over at overtage nøglerne den 1. april i år.

50-årige Pernille Rosendahl og 51-årige Kristian Jensen fandt sammen i 2019, og i 2022 fortalte de, at de skulle giftes. Læs mere om, hvordan Kristan Jensen friede til Pernille Rosendahl lige her:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden