Onsdag, 9. april 2008 - af af Signe Ravn

Pete Doherty i fængsel

Musiker Pete Doherty er den seneste i rækken af kendisser, der må en tur bag tremmer. Doherty er idømt 14 ugers ubetinget fængsel for at ikke at overholde reglerne for en betinget dom.

Pete Doherty, der tidligere var kæreste med Kate Moss, må nu seks uger i fængsel. Pete blev idømt en dom på to års betinget fængsel i oktober sidste år, da han indrømmede besiddelse af heroin, crack, ketamin og hash. Dengang lovede Doherty lovede bod og bedring, men siden har han flere gange overtrådt reglerne for sin dom, og nu klapper fælden altså.

Allerede få dage efter domsafsigelsen i oktober 2007 blev Pete Doherty filmet, mens han skød et fix heroin i armen, og han er flere gange udeblevet fra de narko-tests, som han, ifølge dommen, jævnligt skal gennemføre.

Til domsafsigelsen i går talte dommer Davinder Lachar da også om stjernes uacceptable opførsel og de blandede resultater, musikeren har haft med sine afvænningsforsøg.

Til avisen The Sun udtaler Dohertys advokat Sean Curran:

"Pete vil selvfølgelig ikke i fængsel. Men han er filosofisk omkring det. Han er ingen engel, og han accepterer dommen."

Pete Doherty er blot én i en lang række af stjerner, der har været på kant med loven så mange gange, at selv ikke deres stjerne-status kunne holde dem ude af fængslet.

Paris Hilton afsonede sidste år tre ugers fængsel for gentagne gange at køre uden kørekort, og også bedste-veninden Nicole Ritchie tilbragte timer bag de tykke mure for at køre med spiritus og narko i blodet, og endelig måtte Lindsay Lohan også ruske tremmer i 83 minutter for spirituskørsel og narkobesiddelse.

Netop nu kæmper Mischa Barton, kendt fra serien The O.C., for ikke at gøre dem følgeskab, hun er nemlig tiltalt for spirituskørsel, at køre med ugyldigt kørekort og besiddelse af en mindre mængde marihuana. Hun håber at slippe med samfundstjeneste, afvænningsprogram og bøde ved at erkende sig skyldig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden