Torsdag, 12. februar 2009 — af af Signe Ravn

Peter Aalbæk Jensen glemmer ikke sin baggrund

Peter Aalbæk Jensen frygter ikke, at hans mediehåndtering skal give bagslag, siger han til ARENA: ?Jeg har aldrig bedt om at få et troværdighedsstempel. Jeg er kun ærlig omkring, at jeg lyver. Er jeg en klovn? Ja, gu? er jeg det. Det synes jeg da også sel
Peter Aalbæk Jensen frygter ikke, at hans mediehåndtering skal give bagslag, siger han til ARENA: ?Jeg har aldrig bedt om at få et troværdighedsstempel. Jeg er kun ærlig omkring, at jeg lyver. Er jeg en klovn? Ja, gu? er jeg det. Det synes jeg da også selv.?
Foto: Ole Bjørk
Zentropa-direktøren har sikret sig mod at glemme, hvor han kommer fra. Læs her hvordan.

Peter Aalbæk Jensen har siden Zentropas start i 1992 formået at omskabe sig selv til en selviscenesættende mediepersonlighed, og Ålen spiller gerne rollen som storskrydende filmboss, hvis det skaffer hans og Lars Von Triers filmselskab omtale i medierne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg spiller aldrig nogen anden end den, jeg i grunden er. Der er altid en klangbund i de roller, jeg har, der er mig," fortæller Peter Aalbæk i ARENA og afslører, at han for længst har sikret sig imod at glemme sin indre bonderøv.

"Jeg har med vilje valgt at bo et sted, hvor jeg per automatik bliver hevet ud af den brovtende direktørrolle. Jeg bor i Herfølge. Det er en meget lidt fashionabel by…Jeg har brug for et drivanker, der er lagt ud, så jeg ikke futter op igennem taget."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden