7. aug. 2009
Af af Signe Ravn

Peter Aalbæk stempler Hella Joof som den onde dommer

Peter Aalbæk Jensen spår, at Hella Joof bliver den onde dommer i årets udgave af ?Talent 09?.
Peter Aalbæk Jensen spår, at Hella Joof bliver den onde dommer i årets udgave af ?Talent 09?.
Foto: Birger Storm
Om Ålens forudsigelser holder stik vil vise sig. Men den tidligere ’Talent’-dommer spår, at Helle Joof bliver den strengeste dommer.

Fra den 14. august får danskerne chancen for selv at bedømme, om DR gjorde klogt i at udskifte sidste års dommerhold i 'Talent 2008' med Nikolaj Koppel, Jokeren og Hella Joof i 'Talent 09'. Dengang blev Ålen skældt ud for at være for hård, men han tror på, at en af de nye dommere også vil påtage sig den rolle.

"Der vil helt sikkert være en af de ellers udmærkede mennesker, som skal krystallisere nogle usympatiske karaktertræk frem. Det kommer til at ske helt af sig selv," vurderer Peter Aalbæk Jensen på ekstrabladet.dk og peger på, at Hella Joof sandsynligvis tager skurkerollen på sig.

Om sin egen barske facon i programmet, siger han til ekstrabladet.dk: "Jeg troede egentlig, at jeg var castet som den flinke dommer. Men man kan jo ikke sidde tre mennesker og ukritisk klappe i hænderne af den danske middelmådighed," fastslår Peter Aalbæk, der kom i modvind, fordi han åbent indrømmede, at optrædende børn iklædt pailletter er hans yndlings-aversion.

Læs mere om: