30. dec. 2012
Af af Jan Bergman

Peter Birch har fundet en ny kærlighed

Peter Birch
Peter Birch
Foto: AOP
Amalie er fortid og helt ude af "ulvens" liv, forsikrer en nyforelsket Peter Birch, der har fundet en ny at dele livet med.

Peter og Amalie har haft et forhold, der nok går over i historien som et af de mere ustabile af slagsen.

Men det er fortid nu, hvis vi skal tro Peter Birch, der har fundet en ny at dele tilværelsen med.

- Ja, jeg har fået en dame. Jeg er virkelig glad for hende, og vi har kendt hinanden et stykke tid, men altså ikke været sammen, men det er vi nu, røber Peter over for seoghør.dk.

Peter og Amalies svingdørsforhold er i høj grad foregået med mediernes overvågenhed, men det forhold er helt slut, bedyrer Peter.

- Det er helt slut. Når jeg ser hende, er der slet ikke noget mere. Heller ikke når hun er sammen med andre fyre. Så bliver jeg slet ikke jaloux. Så det er dejligt. Jeg vil ikke sige noget ondt om hende, men vi er bare vokset fra hinanden, siger Peter Birch ifølge seoghør.dk.

Peters nye forhold er tilsyneladende stadig i den begyndende fase, for der er nogle helt elementære ting omkring hende, han ikke helt har fået på plads, som f.eks. hendes alder.

- Det ved jeg sgu ikke, haha. Men det er noget helt andet. Hun er rigtig dejlig, lyder det fra den nyforelskede Peter Birch.

Læs mere om: