Lørdag, 22. august 2009 — af af Hanne Rask

Peter Frödin taler ud om kærligheden

Peter Frödin
Peter Frödin
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespilleren er parat til at vise helt private sider af sig selv.

- Jeg har haft pigekærester, men jeg har altid vidst, at jeg var homoseksuel. Og da jeg kom og fortalte mine forældre, at jeg var forelsket i Erik og meget lykkelig, virkede det ikke forkert at sige det, fortæller Peter Frödin, 45.

I det hele taget er der ikke meget, der virker forkert, når det kommer ud af munden på Peter Frödin. Enten er det hylende morsomt, eller også er det kærligt, medlevende, alvorligt eller i hvert fald vedkommende. På tirsdag er han hovedperson i ugens afsnit af "Stjernerne på slottet", og her fortæller han både om ekskæresten, der blev smittet med hiv, om kærligheden til sin mand, Jon, sin lykkelige barndom og 42 kilometer lange gåture rundt om Arresø, fordi han måske var DAMP-barn! Hør også, hvordan Frödin snød sig i gang med sin skuespiller-karriere ved at bilde folk ind, at han var uddannet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er en af landets absolut sjoveste mænd, der viser seriøse sider af sig selv, og som evner at skildre livets alvor med lune og humor, men alligevel uden at tage afstand til det, der gør ondt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden