Peter Mygind er vært på stort show

Peter Mygind.

Peter Mygind.

Foto: BBC/Vores Planet
Skuespilleren Peter Mygind har fået værtstjansen på BBC-showet ”Vores Planet – Live in Concert”, der kommer til Danmark i februar.

BBC-showet ”Vores Planet – Live in Concert” har turneret verden rundt, og Peter Mygind er vært, når det kommer til Danmark i februar.

Under showet bliver nogle af de flotteste TV-optagelser fra den britiske naturdokumentarserie vist på et filmlærred, mens Prags Symfoniorkester spiller til.

Sidst Peter Mygind stod på en scene med et stort orkester, var da han medvirkede i DR’s ”Maestro” og dirigerede DR SymfoniOrkestret. 

Peter Mygind underholder på scenen 

I løbet af aftenen underholder den 52-årige skuespiller med nogle af de anekdoter, der er knyttet til BBC’s store arbejde med at skabe en dokumentarserie. 

- Der skal viljestyrke til at skabe verdens flotteste og mest spektakulære TV-optagelser af vores smukke Moder Jord, siger Peter Mygind i en pressemeddelelse om naturserien.

Programserien ”Vores Planet” blev for første gang vist på BBC i 2006. Den har siden været sendt i over 130 lande, heriblandt i Danmark på DR1. 

”Vores Planet – Live in Concert” sættes op i Forum, København, fredag den 26. februar 2016. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden