Tirsdag, 9. februar 2016 — af Karina Didriksen

Peter Mygind er vært på stort show

Peter Mygind.
Peter Mygind.
Foto: BBC/Vores Planet
Skuespilleren Peter Mygind har fået værtstjansen på BBC-showet ”Vores Planet – Live in Concert”, der kommer til Danmark i februar.

BBC-showet ”Vores Planet – Live in Concert” har turneret verden rundt, og Peter Mygind er vært, når det kommer til Danmark i februar.

Under showet bliver nogle af de flotteste TV-optagelser fra den britiske naturdokumentarserie vist på et filmlærred, mens Prags Symfoniorkester spiller til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidst Peter Mygind stod på en scene med et stort orkester, var da han medvirkede i DR’s ”Maestro” og dirigerede DR SymfoniOrkestret.

Peter Mygind underholder på scenen

I løbet af aftenen underholder den 52-årige skuespiller med nogle af de anekdoter, der er knyttet til BBC’s store arbejde med at skabe en dokumentarserie.

- Der skal viljestyrke til at skabe verdens flotteste og mest spektakulære TV-optagelser af vores smukke Moder Jord, siger Peter Mygind i en pressemeddelelse om naturserien.

Programserien ”Vores Planet” blev for første gang vist på BBC i 2006. Den har siden været sendt i over 130 lande, heriblandt i Danmark på DR1.

”Vores Planet – Live in Concert” sættes op i Forum, København, fredag den 26. februar 2016.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden