Søndag, 27. november 2016 - af Ulrik Ulriksen

Peter Mygind og Dennis Knudsen julehyggede hos Helle

Foto: Lars H. Laursen
Stemningen var i top i ”Helle for blomster”, hvor Peter Mygind sang julen ind og hyggede sig med butikkens ejer Helle Thiele samt Dennis Knudsen, der gav prøver på sit talent som kunstner.

Der er altid garanti for hygge af den bedste slags, når der i blomsterbutikken ”Helle for blomster” er julefest.

Butiksejeren Helle Thiele fik besøg af flere af sine venner i den smukt pyntede butik i Hellerup nord for København, og Peter Mygind sørgede for at synge julen ind med sin skønne røst.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Kram og kærlighed

- Jeg elsker dig Helle, sagde Peter Mygind til sin veninde Helle Thiele, og så tog han ellers med enormt overskud hul på en julekoncert, som havde fortjent et endnu større publikum end de 50 glade mennesker, som fyldte "Helle for blomster"-butikken til bristepunktet.

Mygind indledte med "What A Wonderful World" og rundede effektivt af med "White Christmas". Det fik han et kæmpe bifald for og et ekstra varmt kram fra festens værtinde Helle Thiele.

Maler for sjov

Dennis Knudsen havde en anden af hovedrollerne til jule-arrangementet. Dennis sad i butikken og malede, og hans værker var særdeles populære.

- Jeg har altid været glad for at male billeder og har gjort det i mange år. Jeg har bare holdt lav profil med det. Helle spurgte, om jeg ville komme og male i butiken. Det er for sjov og kærlighed, at jeg er her i dag, sagde Dennis, som var med til at gøre stemningen helt fantastisk.

Helle og hendes dejlige mænd

For Helle Thiele var det fantastisk at være omgivet af blandt andre Peter Mygind og Dennis Knudsen på den dejlige dag, da julen for alvor kom til Hellerup. Helle og hendes flotte fyre fejrede det med at stille op til et særligt, kærligt billede.

LÆS MERE: Peter Mygind: Jeg har vel været død

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden