16. jul. 2011
Af af Peter Tanev

Peter Tanevs Tour - Dag 1

Peter Tanevs Tour
Peter Tanevs Tour
Foto: Birger Storm
Vejrværten er på vej til Paris på cykel, og han har Claus Elming på slæb. Læs hans farverige dagbog her hver dag.

Så nåede vi til til Ærø, en hård tur i modvind og masser af regn. Og ikke nok med det så skulle jeg også trække Claus Elming gennem hele dagen. Claus har jo sagt, han har gode ben, men det kan kun være, hvis man kigger på dem, og det gør jeg ikke.

Turen har været god indtil videre. Vi har blandt andet haft holdet fra København på slæb, og når jeg siger "slæb", skyldes det blandt andet, at Carsten Werge cykler på kbh.-holdet, og måske har han tabt 20 kilo, men det er også gået ud over hans fart.

Nå, men nu sidder vi på det gode skib Fulla og får en aften-øl, og Claus og jeg prøver at drikke Werge lidt fuld, så vi har lettere spil i morgen, men det går ikke skide godt. Claus har mere travlt med at tale med nogle tyske sejlere om vind og vejr, og jeg skal hele tiden give vejrudsigter for de næste dage.

I morgen går turen til Flensborg, og vi har besluttet, at vi fra morgenstunden giver Werge baghjul. Det er nu heller ikke svært, da han jo har problemer nok med at kigge op over styret.

Jeg skal forsøge at få Claus nogenlunde ordentlig tid i seng, men han er ikke til at hive væk fra fadølsankeret, men I skal nok høre mere i morgen

Læs mere om: