17. jul. 2011
Af af Peter Tanev

Peter Tanevs Tour - Dag 2

Peter Tanevs Tour
Peter Tanevs Tour
Foto: Birger Storm
Vejrværten er på vej til Paris på cykel, og han har Claus Elming på slæb. Læs hans farverige dagbog her hver dag.

Så blev det dagen derpå, og lad mig sige det med det samme: En aften, ja eller nu blev det en nat, er ikke bedste optakt til dag 2 på vores tur.

Fredag aften i Marstal viste byens borgere og erhversliv sig fra den gavmilde side. Skibet Fylla, som vi skulle bo på, var lavet om til et flydende værtshus, og det ved vi jo, at Elming ikke kan styre ... men jeg røber ikke for meget ved at sige, at han ikke var alene.

VI havde en forrygende aften på skibet, som kulminerede, da Claus og jeg lånte to af de lokales Puch Maxier og kørte ræs på havnen. Ja, drengerøv har man vel lov at være, og det var skide skægt ... alt dette, mens Carsten Werge sad i et hjørne af havnen og tyggede i en salat og mumlede noget med, at han skal tabe 20 kilo mere, hvis han skal ligne Peter Tanev.

VI kom hurtigt i snak med de lokale, hvilket skulle vise sig at være en dårlig ide, for før jeg kunne nå at sige "men vi skal cykle i morgen ..." så stod vi otte Team Rynkeby-ryttere - ja, ja, Elming var selvfølgelig med - på det lokale værtshus, og et splitsekund senere var der gang i festen. Da "Toldboden" var tørlagt, blev vi ført videre i byen af de lokale og endte på "Sophies", dejligt sted med høj musik, røgmaskine og små grå.

Med solopgangen i ryggen vendte vi hjem efter en forrygende tur i Marstal. Tak til Simon, Jens, Nick og Marion ... Da vi gik forbi det lokale vandrerhjem, mente både Claus og jeg at vi så en lille tyk fyr, der lignede Carsten Werge ligge og tage mavebøjninger ... men vi er ikke sikre.

I dag har vi cyklet 144 km fra Marstal til Vittensee. Der er ikke meget at skrive hjem om, andet end at vi kæmpede både med bakker, modvind, Carsten Werge og lidt tømmermænd.

Søndag står den på 199 km i regnvejr, så i dag lader vi de lokale have byen alene og smutter i seng.

Læs mere om: