Phillip Fabers kone: Jeg er meget stolt

Phillip Faber og Selma Mongelard Faber 

Phillip Faber og Selma Mongelard Faber 

Foto: Martin Høien
Phillip Fabers kone, Selma Mongelard Faber, er meget stolt af sin mand og den succes, som fællessang-programmerne har haft de seneste mange måneder.

I 2020 kom hele Danmark på fornavn med Phillip Faber.

Han sang sig ind i seernes hjerter. Først med morgensang og siden med ”Fællessang – hver for sig” fredag efter fredag.

Og den store succes er kommet bag på Phillip Faber. 

- Det var vidunderligt, musikken gik fra at være underholdning til at blive noget, folk havde brug for. Selvom det har været en forfærdelig tid, er der også kommet gode ting ud af det, og det er en af dem, fortalte Phillip Faber, da han var inde for at se TV 2 Charlies satireshow ”Året der gak”.

Her havde han selskab af hustruen Selma Mongelard Faber, og hun er stolt af, hvordan hendes mand med sin fællessang har været med til at sprede god stemning hjemme i stuerne hos seerne de sidste mange måneder.

- Jeg synes bare, det har været vildt at følge med, og det har været en stor overraskelse, at morgensang-programmerne blev så stor en succes med et fint budskab. Jeg synes, det har været fantastisk, og jeg er meget stolt af Phillip, fortalte hun.

Man kan læse hele interviewet med Faber-parret i BILLED-BLADET nr. 50, der er på gaden nu, og så kan man også se ham i TV 2 Charlie-showet ”Året der gak” den 20. december, hvor Phillip Faber får en ganske særlig rolle. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden