3. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

20 dejlige billeder: Pia Kjærsgaard og manden fejrer bryllupsdag

Det er i dag 53 år siden, Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup blev gift. Det fejrer vi med 20 skønne billeder af det glade par.

3. juni er det 53 år siden, Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard blev gift med sit livs kærlighed i Hellerup Kirke.

Hun og Henrik Thorup fejrede deres kærlighed igen præcis 50 år efter. Det foregik også i Hellerup kirke, og på deres guldbryllupsdag den 3. juni 2017 blev parret velsignet.

I galleriet herunder kan man se flere skønne billeder af parret gennem tiden.

GALLERI: Pia Kjærsgaards kærlighed gennem 50 år (Foto: ALLER MEDIA)

Smukke brudepar

I år er mange bryllupper blevet aflyst på grund af coronavirussen, og BILLED-BLADET giver derfor et dejligt gensyn med nogle af de mange kendte og kongelige par, der gennem tiden har sagt ja til hinanden i juni.

Kronprinsesse Victoria og Daniel Westling, kong Carl Gustaf og Silvia Sommerlath, Peter Schmeichel og Laura Von Lindholm, Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen samt Stephania Potalivo og Niels Petter Bro er nogle af de mange par, der har fejret deres kærlighed med familie og venner i juni måned.

I BILLED-BLADET nr. 23, som er på gaden nu, kan man se alle de flotte brudepar samt læse om, hvordan de fejrede kærligheden med familie og venner.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/topbillede_julibryllupper.jpg
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel, Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup, Peter Schmeichel og Laura Von Lindholm og prinsesse Madeleine og Chris O'Neill.
Foto: Jesper Sunesen, Hanne Juul, Lars H. Laursen og privat

Læs mere om: