Ambassadør Rufus Gifford: Jeg vil gerne blive i Danmark

Rufus Gifford

Rufus Gifford

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den 20. januar indtræder USA's nye præsident i sit embede. Og dagen efter ved Rufus Gifford, om han kan blive i Danmark.

Den amerikanske ambassadør i Danmark siden 2013, 42-årige Rufus Gifford, har været et sympatisk og populært bekendtskab for danskerne. Og sympatien er gengældt. Til Michéle Bellaiche i "Go" Aften Danmark" røbede Rufus Gifford, at han da ikke ville have noget imod at "blive lidt længere". Men han er også klar over, at han som politisk udnævnt - og en del af kredsen omkring præsident Obama - kan risikere, at hans job bliver overtaget af en anden.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det giver Rufus Gifford gåsehud

Michele Bellaiche spurgte Rufus Gifford, om han havde fundet et favoritsted i Danmark.

- Jeg har mange steder. Det skifter efter årstiden. Men skal jeg vælge ét, må det blive Dyrehaven. Her løb jeg med min mand, Stephen, lige efter vi var ankommet. Jeg husker, vi så hundrevis af hjorte og Eremitage-slottet i baggrunden. Jeg får stadig gåsehud ved tanken.  Så vidste vi, vi var i Europa. Den slags kan man kun se i Europa, forklarede Rufus Gifford.

Den amerikanske ambassdørs fornemme residens Rydhave indtager dog også en helt særlig plads i minderne hos Rufus Gifford. - Det var i dette hus, jeg blev gift med min Stephen, fortalte Rufus Gifford.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary til bryllup hos Rufus Gifford

Rufus Gifford, Stephen DeVincent
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET

Rufus Gifford, Stephen DeVincent

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden