Fredag, 31. december 2010 - af af Casper Nielsen

Anders Fogh Rasmussen: En lettelse ikke at skulle holde nytårstalen

Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen

Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen ser frem til en hyggelig nytårsaften uden stres og jag over nytårstalen.

Anders Fogh Rasmussen og fru Anne-Mette har valgt "bare at være sig selv" og holde årets sidste aften sammen med hinanden i Nærum.

Natos generalsekretær har ferie indtil mandag den 3. januar. Efter en jul, som Anders Fogh har nydt sammen med sine to børnebørn - den næsten nyfødte Marcus og Martha på halvandet år - samt deres forældre Maria og Jesper Duelund, vil han og Anne-Mette nu blot hygge sig sammen over en god middag hjemme i Nærum på årets sidste aften.

- Det er en lettelse ikke at skulle holde nytårstalen. Ikke sådan forstået, at jeg ikke kunne lide at holde nytårstalen i den tid. hvor det var min opgave, men det har tit og ofte været den, jeg har siddet og bakset med i juledagene. I år har jeg kunnet holde en rigtig familiejul og slappe af, siger Anders Fogh.

Sammen med Anne-Mette begynder han nytårsaften med et glas champagne til dronningens nytårstale, og derpå tager de en god middag, som ikke er fastlagt endnu.

- Og så får vi da også et glas champagne klokken tolv, men krudt og fyrværkeri har jeg nu aldrig været til. Men vi kan godt lide at gå ud og se på alt det, der bliver skudt af, siger Anders Fogh Rasmussen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden