17. okt. 2009
Af af Lisbeth Grube

Anders Fogh scorede Anne-Mette med en kinddans

Anne-Mette Rasmussen
Anne-Mette Rasmussen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det er 33 år siden! Der var halbal i Kirke Hyllinge Hallen! Hun havde stort, kruset hår!

Anne-Mette Rasmussen valsede sig til alle tiders succes i "Vild med dans", men faktisk var det en særdeles intim svingom, der førte hende sammen med sin mand, Anders Fogh Rasmussen. Det afslører NATOs generalsekretær i programmet "Anders Fogh Rasmussen - hele historien", som TV 2 viser tirsdag den 20. oktober.

- Hun havde et stort, kruset hår og et dejligt ansigt, husker Anders om den aften for 33 år siden, hvor han blev smaskforelsket i Anne-Mette til halbal i Kirke Hyllinge Hallen.

- Hen mod slutningen af aftenen gik jeg altså hen og bød hende op til dans. Det blev såmænd allerede under første dans til kinddans, og det var meget specielt, for min kommende svigermor var også til stede og dansede rundt om os for at se, hvad det nu var for en fyr, der havde nappet datteren, fortæller Fogh, som blev inviteret hjem til morgenkaffe hos Anne-Mette og hendes forældre.

Her faldt snakken på kommunens kloaknet, og høflige Anders deltog i den politiske debat, til Anne-Mette kedede sig så bravt, at hun endte med at gå i seng - alene.

Læs mere om: