Anders Samuelsen kærester med operasanger

Anders Samuelsen og Susanne Elmark

Anders Samuelsen og Susanne Elmark

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Politikeren Anders Samuelsen var i meget smukt selskab, da han ankom til gallapremiere på Det ny Teater.

Med sig til musicalen "Singin' in the rain" havde Liberal Alliance-bossen sin helt private sanger - operastjernen Susanne Elmark. De to holdt kærligt om hinanden og lignede det, de er - nyforelskede.

- Vi er kærester. Men det hele er meget nyt. Vi har faktisk kun været kærester i et par dage, fortæller Susanne Elmark, da BILLED-BLADET beder om en kommentar til den nye og meget lidenskabelige alliance. En alliance, der så dagens lys et par uger før jul.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!


- Vi mødte hinanden i december, da jeg sang til Liberal Alliances fest. Det var Anders, der hyrede mig den aften. Det var et tilfælde, at jeg kom med. Min kollega Peter Lodahl skulle synge alene, men så syntes han, at der skulle en sopran som mig med, og sådan blev det. Det var dér, at jeg og Anders mødte hinanden. Og så havde vi et godt venskab i nogle uger, og så har det udviklet sig til mere end det. Og det er rigtig, rigtig nyt, understreger Susanne Elmark, der i øvrigt er en af Prinsgemalens foretrukne sopraner. Hun har i sommers givet koncert på Chateau de Cayx i Cahors.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden