Ane Halsboe-Jørgensen: Spillede teater med kendt skuespiller

Ane Halsboe-Jørgensen

Ane Halsboe-Jørgensen

Foto: Lars H. Laursen
Ane Halsboe-Jørgensen, kulturminister, har optrådt med en mand, der skulle gå hen og blive berømt skuespiller.

Ane Halsboe-Jørgensen, 38-årig kulturminister, var helt tæt på en kendt skuespiller, da han trådte sine første skridt hen over en scene. Hun spillede nemlig over for ham i flere skolekomedier på Fjerritslev Gymnasium, hvor han gik en klasse over hende. 

Skuespilleren er Thomas Hwan, kendt fra flere tv-serier, blandt andet som politimanden, Alf, i "Bedrag". I 2000 var han og Ane Halsboe-Jørgensen på scenen sammen i musicalforestillingen "Esther". 

Thomas Hwan
Foto: Martin Høien

Thomas Hwan

- Det var nok meget godt, at det var hans livsbane, der førte videre ned ad den vej, og ikke min. Men det var vildt sjovt. Der er noget frihed i at spille en rolle. Men jeg var nok mere til den nørdede side og foretrak ungdomspolitikken, siger Ane Halsboe-Jørgensen, som efter gymnasiet valgte at læse statskundskab.

Allerede som 14-årig havde hun meldt sig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU, hvor hun faldt i hak med Peter Strauss Jørgensen. De kom også til at gå i gymnasiet sammen, og til næste år har de været et par i 20 år. Han er særlig rådgiver for klima- og energiminister, Dan Jørgensen. Sammen har de en søn og en datter på henholdsvis seks og fire år.

Læs stort interview med Ane Halsboe-Jørgensen i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 14. oktober. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden