Torsdag, 13. august 2020 — af af

Dejlige fotos: Pia Kjærsgaard inviterer indenfor i sommerhuset

Pia Kjærsgaard og ægtemanden nyder deres nye fristed i Danmark

Denne sommer har budt på lidt af hvert for Folketingets tidligere formand, Pia Kjærsgaard, og hendes mand, Henrik Thorup. Det blev også til en tur til deres græske ferieparadis på øen Santorini, da rejse-restriktionerne omsider blev lettet - men ikke mindst par parret kunnet nyde den danske sommer i deres skønne sommerhus på Enø ved Karrebæksminde - blot en nem 45-minutters køretur fra ægteparrets hjem i Gentofte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her er en god stemning

– Udsigten er fænomenal! Der er et liv herude, og vi sidder og følger med, siger Pia Kjærsgaar. Hun og Henrik bød tidligere på sommeren BILLED-BLADETs udsendte på portionsanrettet gammeldags æblekage og fortalte entusiastisk om deres nye sommerbolig, som de købte sidste år.

En af grundene til, at et sommerhus på Santorini har været oplagt, er, fordi Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup ikke bliver genkendt dernede. Der kan de være helt private.

– Vi bliver genkendt her på Enø, men jeg har hverken mødt ubehageligheder eller overdreven nysgerrighed. Folk er venlige og byder os velkommen. Her er en god stemning. Jeg har levet med at blive genkendt i mange år – og når det er på den gode måde, er det jo egentligt bare hyggeligt. – Og det er sådan et sommerhusmiljø, hvor man hilser på hinanden. Så nikker man lige til hinanden, selv om man overhovedet ikke kender hinanden. Det gør man ikke på Gentoftegade ... Og så løfter det jo også naboskabet yderligere, at veninden Dorthe Kollo har sommerhus lige i nærheden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden