9. sep. 2020
Af Marianne Singer

Forelsket Kristian Jensen: Det går rigtig godt med Pernille

Kristian Jensen under konferencen på Christiansborg. 
Kristian Jensen under konferencen på Christiansborg.
Foto: Hanne Juul
Det var en smilende og stadig lige forelsket Kristian Jensen, som BILLED-BLADET onsdag mødte til en international konference på Christiansborg.

Det var noget af en overraskelse, da Venstre-politikeren Kristian Jensen i december overfor BT bekræftede, at han var blevet kæreste med sangeren Pernille Rosendahl.

Og det går stadig rigtig godt med dem, fortalte Kristian Jensen, da han sammen med blandt andre kronprinsesse Mary deltog i den internationale konference ”A Decade of Action – 10 år tilbage” på Christiansborg.

- Vi er meget glade for hinanden. Det går rigtig godt, sagde han lige inden konferencen gik i gang onsdag morgen.

https://imgix.billedbladet.dk/copy_of_mho3183.jpg
Kristian Jensen og Pernille Rosendahl under en filmpremiere i august. Pernille har tidligere været forsanger i Swan Lee og The Storm, samt dommer i flere sæsoner af ”X Factor”.
Foto: Martin Høien

Han ønskede dog ikke at uddybe deres forhold yderligere.

Ros til Mary

Samtidig havde han også masser af ros til kronprinsesse Mary, som han tidligere har sat fokus på FN's verdensmål for bæredygtig udvikling sammen med flere gange, blandt andet i New York.

- Vi er så stolte over, at kronprinsessen kommer og er med til at starte konferencen i dag. Det er dejligt at mærke hendes engagement og opbakning hele vejen igennem til verdensmålene. Hun har været med til at sætte verdensmålene på dagsorden, så danskerne er det land i verden, der kender verdensmålene allerbedst. Og nu skal vi også have danskerne til at handle på verdensmålene, lød det entusiastisk fra politikeren.

https://imgix.billedbladet.dk/20200909_hjp1244nn.jpg
Kronprinsesse Mary og Kristian Jensen ved konferencen på Christiansborg, der satte fokus på FN's verdensmål og hvordan de bedst muligt kan indfries i Danmark.
Foto: Hanne Juul
https://imgix.billedbladet.dk/bb-37186-1mm.jpg
I 2015 satte kronprinsesse Mary og Kristian Jensen også fokus på FN's verdensmål under et Women Deliver-arrangement i New York.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: