Fra statsminister til mor: Mette Frederiksens mange looks

Statsminister Mette Frederiksen går på arbejde stiligt iklædt i buksedragter og høje stiletter. Begge dele ryger dog øjeblikkeligt af, når hun kommer hjem i privaten.

Mette Frederiksens far har lært hende at elske hverdagene, og statsministeren holder sandsynligvis også mere af hverdagskluns end stadstøj.

Smider stiletterne i privaten

Hun er knap nok kommet ind ad døren til enten privaten i Hareskovby eller statsministerboligen, Marienborg, før hun smider stiletterne og hopper i et par sneakers. I samme ombæring ryger dagens stilige buksedragt af og bliver erstattet med noget mere bekvemt, når hun kommer hjem til kæresten Bo Tengberg og børnene Magne og Ida Feline.

Giv BILLED-BLADET i julegave og få rabatKlik og læs hvordan

Det har Mette Frederiksen tidligere fortalt på sin facebook-profil, da hun lagde et billede op af sig selv i afslappet tøj, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

”Der går lige præcis to sekunder, fra jeg kommer hjem efter en lang dag i Folketinget og Statsministeriet, til jeg ser sådan her ud ...”, skrev hun til billedet af sig selv i jeans, sweater og sneakers.

Glimmer og galla-garderobe

Hun kan dog også andet end det formelle arbejdstøj og det afslappede hverdagstøj. Glimmer, gallakjoler og de festlige looks er selvfølgelig også at finde i statsministerens garderobe.

Se Mette Frederiksens mange looks i galleriet i toppen:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden