Torsdag, 25. juni 2020 — af Stine Ramlyng

Fra statsminister til mor: Mette Frederiksens mange looks

Statsminister Mette Frederiksen går på arbejde stiligt iklædt i buksedragter og høje stiletter. Begge dele ryger dog øjeblikkeligt af, når hun kommer hjem i privaten.

Mette Frederiksens far har lært hende at elske hverdagene, og statsministeren holder sandsynligvis også mere af hverdagskluns end stadstøj.

Smider stiletterne i privaten

Hun er knap nok kommet ind ad døren til enten privaten i Hareskovby eller statsministerboligen, Marienborg, før hun smider stiletterne og hopper i et par sneakers. I samme ombæring ryger dagens stilige buksedragt af og bliver erstattet med noget mere bekvemt, når hun kommer hjem til kæresten Bo Tengberg og børnene Magne og Ida Feline.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har Mette Frederiksen tidligere fortalt på sin facebook-profil, da hun lagde et billede op af sig selv i afslappet tøj, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

”Der går lige præcis to sekunder, fra jeg kommer hjem efter en lang dag i Folketinget og Statsministeriet, til jeg ser sådan her ud ...”, skrev hun til billedet af sig selv i jeans, sweater og sneakers.

Glimmer og galla-garderobe

Hun kan dog også andet end det formelle arbejdstøj og det afslappede hverdagstøj. Glimmer, gallakjoler og de festlige looks er selvfølgelig også at finde i statsministerens garderobe.

Se Mette Frederiksens mange looks i galleriet i toppen:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden