Go' Morgen-vært får topjob på Christiansborg

Katrine Hertz Mortensen

Katrine Hertz Mortensen

Foto: AOP
Katrine Hertz Mortensen skifter fra TV-skærmen til Borgen. Den nuværende vært på "Go' Morgen Danmark" skal være ny pressechef for Liberal Alliance.

Katrine Hertz Mortensen skal være ny pressechef for Liberal Alliance, og partiformand Anders Samuelsen glæder sig til samarbejdet.

- Vi har været igennem et meget bredt felt af ansøgere til stillingen og er både glade og stolte over valget af Katrine. Jeg ser frem til, at hendes erfaring med snart sagt alle journalistiske platforme og hendes gode fornemmelse for kommunikation med og til danskerne, også udenfor politikernes snævre kreds, kommer til at præge vores arbejde, siger han i en pressemeddelelse.

Katrine Hertz Mortensen har siden slutningen af 2010 arbejdet som vært på TV 2s ”Go'morgen Danmark”, der produceres af Nordisk Film TV. Her har hun dannet makkerpar med Mikkel Kryger. Hun ser også frem til at begynde i sit nye job.

- Jeg tror på Liberal Alliances projekt og glæder mig til at være med til at udbrede kendskabet til partiets politik - i første omgang i den kommende valgkamp. Den forandring, som Liberal Alliance gerne vil skabe, er, som jeg ser det, en nødvendig forandring. Jeg ser Liberal Alliance som et moderne parti og som en vigtig stemme i dansk politik, og jeg vil gerne være med til at udvikle og støtte den stemme. Og så glæder jeg mig meget til at komme i gang med at arbejde med politisk kommunikation," udtaler Katrine Hertz Mortensen i pressemeddelelsen fra Liberal Alliance.

Hun har tidligere arbejdet som nyhedsvært og reporter på TV 2 News samt lavet radio på både TV 2 Radio og DR, hvor hun lavede programmerne, ”Wichmann og Bonuseffekten” og ”Go' morgen P3”.

Hun er uddannet fra Roskilde Universitetscenter i 2002.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden