3. okt. 2012
Af af Britta Bjerre, Søndag, Aller Media

Helle Thorning-Schmidt - ingen hjælp fra stylist

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt
Foto: Jeppe Michael Jensen
Helle Thorning-Schmidt indrømmer, at det kan være svært at finde tid til at få købt tøj, når man har en proppet statsminister-kalender, og man selv vil klare indkøbene uden hjælp fra en stylist.

En mandlig statsminister tager jakkesæt og slips på, og så er den ikke længere. Men en kvindelig statsminister? Hun risikerer at få på puklen for sit valg af tøj, ligesom øgenavnet Gucci-Helle stadig klæber sig til hende som et resultat af en kritik af, at hun skulle have en dyr smag, hvad tøj, sko og tasker angår.

Men på trods af en fyldt statsminister-kalender, så er det Helle Thorning-Schmidt selv, der står for indkøb til garderoben.

Vil klare det selv

Men hvordan har hun overhovedet tid til at købe tøj?

- Det har jeg også svært ved at finde tid til, må jeg sige, fortæller hun til SØNDAG og fortæller videre at på trods af lidt shoppe-tid, så har hun ikke en stylist, der hjælper med tøj køb.

Hvordan klarer du det så?

- Jeg skynder mig at købe noget af og til. Og så gør jeg det, at jeg går meget i det samme. Hvis man lægger mærke til det, har jeg tit det samme sæt på, men med en anden bluse, afslører hun over for ugebladet.

Læs mere om: