Fredag, 23. december 2022 - af Caroline Andersen

Helle Thorning-Schmidt om forældrenes skilsmisse: Det var en stor smerte 

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt
Foto: Gregers Overvad
En skilsmisse er som regel hård for de fleste familier , og da tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts forældre skulle skilles, var det ingen undtagelse. 

Helle Thorning-Schmidt har gæstet Casper Christensens tv-program “All exclusive” på Viaplay, hvor der er plads til både lette og dybe samtaler. I programmet falder snakken på Helle Thorning-Schmidts forældre, der blev skilt da hun var 10 år gammel. 

– Det var en søndag, og jeg var sammen med min veninde Annette, som i øvrigt stadig er min rigtig gode veninde, og min mor og far sad og snakkede oppe i stuen hele dagen. Jeg kan huske, vi sagde til hinanden, “hvor er det bare hyggeligt, de kan snakke så længe”, fortæller Helle Thorning om den dag, der står helt klart i hendes hukommelse. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men hyggen blev dog ikke ved. For da veninden Annette tog hjem, der sagde Helle Thorning-Schmidts mor, at de lige skulle ud og gå en tur med deres hund. På gåturen måtte moren fortælle de triste nyheder: hende og faren skulle skilles. 

Forældrene valgte, at Helles søster og far skulle blive boende sammen i huset, mens Helle og moren flyttede i lejlighed.

– Vi stod ude i den der lille gang og græd som pisket, fortæller Helle Thorning-Schmidt til Casper Christensen, og tilføjer, at hun havde svært ved at forlige sig med, at familien nu var delt i to. 

Helle Thorning-Schmidt beskriver senere i programmet, at hendes forældres skilsmisse var en stor smerte for hende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden