1. feb. 2017
Af John Lautrup

Helle Thorning-Schmidt: Så dejligt at bo sammen med Steve

Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Helle Thorning-Schmidt er flyttet til London, hvor hun for første gang i mange år - også i hverdagen - deler bord og seng med sin mand.

Helle Thorning-Schmidt, 50 år, nyder sit nye liv i London som direktør for Red Barnets internationale paraplyorganisation "Save the Children".

Ikke mindst fordi hun og ægtemanden, Stephen Kinnock, endelig bor under samme tag, efter at han i mange år har haft sit arbejdsliv udenfor Danmark.

- Det er lang tid siden, vi har boet sammen på den måde. Og det er rigtig, rigtig hyggeligt. Vi arbejder begge to for meget, men vi har selvfølgelig også fået mere tid til hinanden. Det er rigtig dejligt. Det er det virkelig, siger Danmarks første kvindelige statsminister.

SE BILLEDERNE: Helle Thorning-Schmidts smukkeste kjoler

Helle Thorning-Schmidt: Har det hyggeligt

- Steve går jo med armene oppe og siger, at det kun har taget ham 19 år at få mig herover. Nu står vi op sammen, spiser morgenmad sammen og tager nogle gange metroen ind til byen sammen. Så går vi hver til sit og mødes igen til aftensmad.

- Enten i byen eller derhjemme, hvor vi drikker et glas rødvin og tilbringer aftenerne sammen. Det er SÅ hyggeligt, smiler Helle Thorning-Schmidt.

LÆS OGSÅ: Stephen Kinnock valgt til det britiske parlament

Læs det store interview med Danmarks tidligere statsminister om hendes liv i London i det nye nummer af BILLED BLADET, der kan købes fra torsdag den 2. februar.

Læs mere om: