Onsdag, 30. marts 2016 — af Juliane Olsen

Helle Thorning-Schmidt takkede af på Christiansborg

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt sagde tirsdag farvel til arbejdet på Christiansborg til fordel for direktørposten hos Save the Children International.
Den 49-årige tidligere statsminister og formand for Socialdemokraterne, Helle Thorning-Schmidt, holdt tirsdag afskedsreception på Christiansborg.   Helle Thorning-Schmidt forlader dansk politik til fordel for en post som direktør for velgørenhedsorganisationen Save the Children International i London.   - Det har været dejligt at se alle de mennesker, jeg har fået lov at arbejde sammen med, sagde Helle Thorning-Schmidt til BILLED-BLADET.   LÆS MERE: Helle Thorning-Schmidts mand valgt til det britiske parlament  

Stephen Kinnock var i Indien

Partiet havde inviteret politiske kolleger, venner og partifæller til den store reception i fællessalen på Christiansborg.   Helle Thorning-Schmidts mand, Stephen Kinnock, opholder sig lige nu i Indien og kunne derfor ikke være tilstede.    Til gengæld var døtrene, Johanna Kinnock og Camilla Kinnock, med for at støtte mor fra første parket.  

Kendte støttede Helle Thorning-Schmidt

Der blev flere gange nævnt i talerne, at den travle politiker nu får mere tid med sin familie, som hun nu skal bo med i London.   Med ved receptionen var blandt andre talkshowvært Michael Meyerheim, partikollegaen Astrid Krag samt TV-værterne Michèle Bellaiche og Kim Bildsøe Lassen.   Helle Thorning-Schmidt tiltræder officielt direktørposten for Save the Children i London den 4. april.  

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Se nogle af de smukke kjoler, Helle Thorning-Schmidt har båret gennem tiden:

GALLERI: Helle Thorning-Schmidts flotte kjoler

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden