Torsdag, 31. oktober 2019 - af John Lautrup

Jakob Ellemann-Jensen: Kærlighed på første date

Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen og Anne Marie Preisler.
Foto: Gregers Overvad
Jakob Ellemann-Jensen har i Anne Marie Preisler fundet en ægtefælle, som har besluttet at give sin mand fuld opbakning på hjemmefronten. Og hun vil ikke "stikke snuden for langt frem", hvis hun skulle blive førstedame. BILLED-BLADET bringer eksklusivt interview med parret.

Jakob Ellemann-Jensen, 46 år, var ikke længe om at falde for kvinden på den anden side af bordet. Og vice versa.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De havde et par øl imellem sig og et fælles ønske om at finde ud af, om det kunne blive til noget med de to. Det kunne det. 

I dag har Venstres ny formand og Anne Marie Preisler, 40 år, været sammen i godt fire år og i mellemtiden både købt hus sammen og fået Bjørn på 15 måneder.

Den aften i Kødbyen havde fælles venner sat dem på en blind date.

Over øllerne blev de enige om at forlænge mødet med en middag, og efter middagen snakkede de til langt ud på natten. 

Bakker op om Jakob

Siden har de været uadskillelige, og Jakob Ellemann-Jensen kan i sit nye travle liv som partiformand og Venstres statsministerkandidat glæde sig over, at der er betingelsesløs opbakning på hjemmefronten. 

- Jeg har besluttet mig for at bakke dig op hundrede procent. Så det er ikke til diskussion, hvis du kommer sent hjem, eller vi pludselig må aflyse noget, vi har planlagt. Det bliver alt for meget op ad bakke, hvis det skulle være et problem. Så jeg bakker dig op. Sådan er det!, siger hun med eftertryk til BILLED-BLADET i et eksklusivt dobbeltinterview med parret. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Om sin eventuelle kommende status som statsministerfrue siger hun, mens hun kigger på sin mand: 

- Jeg vil være én, der støtter Jakob og stiller op i det omfang, det er nødvendigt. Vi har jo ikke tradition for førstedamer i Danmark, så man har ikke en specielt fremtrædende rolle. Så jeg vil bare være en god støtte for dig, Jakob. Og så tror jeg i øvrigt ikke, at jeg vil stikke snuden for langt frem. 

Læs det store interview i BILLED-BLADET nr. 44, som kan købes fra torsdag den 31. oktober.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden