Søndag, 3. oktober 2010 - af af Liz Rørsig

Joachim B. Olsen: Familien er vigtigere end karrieren

Joachim B. Olsen og Karen Westergaard
Joachim B. Olsen og Karen Westergaard
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Joachim B. Olsen har lovet at hans nye karriere ikke går ud over familien.

Da den tidligere kuglestøder og Vild med dans-vinder Joachim B. Olsen besluttede sig for at blive folketingskandidat for Liberal Alliance, krævede det forinden overtalelse af kæresten Karen Westergaard.

- Det var en svær beslutning, der ville have indflydelse på familielivet med fravær og en masse kørsel frem og tilbage mellem Århus og København. Karen og jeg snakkede meget modent om beslutningen, og vi har lavet en klar aftale om, at weekenderne er hellige. Vi vil også indføre nogle klare regler for, at der er tidspunkter, hvor computeren og mobiltelefonen er slukket. Men jeg tror, det ordner sig hen ad vejen, når alting kommer ned i et fornuftigt leje. Nu har jeg haft rigtig travlt, men det kommer jeg ikke til at have hele tiden, forklarer Joachim.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var også en svær beslutning for mig, for jeg har et godt liv i forvejen. Men det er en gammel drøm, som jeg synes er værd at kaste mig ud i og kæmpe for. Jeg var forberedt på, at jeg ville få nogle tæsk i medierne, og det har ikke været så sjovt. Selv om jeg er vant til at være i medierne, har det været mere barskt, og jeg sagde også til Anders (Samuelsen, red.), at han kun skulle vælge mig, hvis han mente, at jeg kunne gøre en forskel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden