15. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Jublende Mette Frederiksen kyssede sin mand: Hurra det lykkedes!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengberg kyssede til den helt store guldmedalje, da de sammen med familie og venner tog hul på den første del af kærlighedsfesten på Møn.

Danmarks kysseminister Mette Frederiksen havde kærligt fat i sin mand Bo Tengberg, da brudeparret sammen med venner og familie tog hul på den første del af årets store kærlighedsfest på Møn.

Udenfor Magleby Kirke kyssede Mette og Bo hinanden til den helt store guldmedalje, og en jublende brud udbrød ”Det lykkedes!”, så alle kunne høre det.

Mette Frederiksens store dag

Det var bevægende og fantastisk at se brudeparret nyde hinanden og den unikke stemning omgivet af familie og nære venner.

Mettes far Flemming sørgede midt i kyssescenen for at blæse sæbebobler over dagens hovedpersoner.

Herlig optakt til aftenfest

Parret var skønne at se og høre på, og de spredte bare god karma omkring sig, hvilket var den perfekte optakt til aftenens store bryllupsfest.

Brylluppet blev rykket frem

Det kom ikke som en overraskelse, at statsminister Mette Frederiksen og filmfotograf Bo Tengberg skulle giftes, men at kærlighedsfesten var rykket frem til denne onsdag dag kom alligevel bag på en del.

Det kom også bag på et par af de lokale, som tilfældigvis fik et glimt af det kendte brudepar, og knap nok troede deres øjne, da de så, at bruden ved den gamle kirke var hele Danmarks statsminister.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb29-forsider.jpg

Læs mere om: