Kom indenfor hos Villy Søvndal: Derfor sælger jeg mit hus

Villy Søvndal.

Villy Søvndal.

Foto: AOP
Den tidligere SF-formand har valgt at sætte sin patriciervilla i Jylland til salg og i stedet flytte i noget mindre sammen med familien.

I efteråret blev Villy Søvndal ramt af en blodprop i hjertet, og det har både betydet, at han har sagt farvel til posten som formand for SF, og at han ikke længere magter at gå op og ned af de mange trapper i sit hjem.

Derfor har 62-årige Villy Søvndal nu valgt at sætte sin patriciervilla i Sdr. Bjert ved Kolding til salg.

Salget skyldes dog også, at den tidligere SF-formand, hans 44-årige hustru Heidi Perto og hendes 10-årige datter Mia gerne vil have noget mindre at bo i.

- Det er et hus med mange trapper, og da vi kun er min kone, hendes datter og mig, har vi ikke brug for så meget plads, fortæller Villy Søvndal ifølge BT til Ugeavisen Kolding.

Vil have en køkkenhave

Politikeren købte villaen i 2008. Den er på 178 kvadratmeter fordelt på to etager, og derudover er der en kælder på 60 kvadratmeter og et anneks på 22 kvadratmeter.

Villy Søvndal vil begynde at lede efter en ny bolig i lokalområdet, når huset er solgt, og han har to bestemte kriterier til familiens kommende hjem.

- Jeg kan ikke længere arbejde med 120 kilometer ti timen, og i stedet er jeg gået i gang med at finde ud af, hvad jeg skal bruge tiden til. Jeg er allerede i gang med at hjælpe nogle firmaer i udlandet, og så vil vi gerne finde et sted på landet, hvor vi kan havde en køkkenhave og nogle smådyr, forklarer politikeren.

Se boligen hos mægleren - klik her

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden