4. dec. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Kristian Jensen er blevet kæreste med kendt sangerinde

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20170124_han7075.jpg
Foto: Hanne Juul
Venstre-manden Kristian Jensen har fundet kærligheden med sangerinden Pernille Rosendahl, og han skal derfor skilles fra sin hustru gennem 21 år.

Det har været et begivenhedsrigt år for politiker Kristian Jensen, der for nogle måneder siden valgte at trække sig som næstformand for Venstre.

Og nu er der atter nyt fra den 48-årige Venstremand.

Forelsket i Pernille Rosendahl

Han har nemlig fundet kærligheden i den 47-årige sangerinde Pernille Rosendahl. Det betyder, at han skal skilles fra sin hustru gennem 21 år, Trine Overmark Jensen.

Det bekræfter Kristian Jensen overfor BT.

- Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, siger Kristian Jensen til avisen og tilføjer:

- Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre.

Pernille Rosendahl: Jeg er meget glad for ham

Kristian Jensen har tre sønner med Trine Overmark Jensen, mens Pernille Rosendahl har en søn på 13 med sin eksmand Johan Wohlert.

Også sangerinden bekræfter det nye forhold til BT.

- Det er rigtigt, at vi er sammen, og jeg er selvfølgelig meget glad for ham. Men ellers kan jeg ikke sige særlig meget mere, siger sangerinden, der har været forsanger i Swan Lee og The Storm, samt dommer i flere sæsoner af ”X Factor”.

Læs mere om: