Fredag, 10. marts 2023 — af Marianne Singer

Lars Løkke om sin hårde kamp mod kiloene: Så meget har jeg tabt mig

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen ved afskedsreceptionen fredag.
Foto: Hanne Juul
Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen har tabt sig hele tyve kilo i de sidste halvandet år. Det fortalte han om, da BILLED-BLADET mødte ham ved afskedsreceptionen for Jesper og Alexa Bruun Rasmussen.

Det var en veloplagt Lars Løkke Rasmussen, som BILLED-BLADET fredag aften mødte ved afskedsreceptionen for Jesper og Alexa Bruun Rasmussen i Bredgade i København.

Danmarks udenrigsminister har kendt Bruun Rasmussen-familien i mange år. 

Måtte ændre livsstil

Undervejs afslørede Lars Løkke Rasmussen, at han har tabt sig hele tyve kilo igennem de sidste halvandet år. 

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen ved afskedsreceptionen fredag.
Foto: Hanne Juul

Og han fortalte samtidig om vejen dertil. 

Vejede for meget

- Jeg stoppede i Venstre i 2019, og så tænkte jeg, at nu skulle jeg være smart og i god form. Men der skete det modsatte. Jeg har aldrig haft så god tid, og jeg har aldrig lavet så lidt. Så da vi ramte sommeren 2021 var jeg oppe i det maksimale, jeg nogensinde har vejet, fortæller Lars Løkke.

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen ved Folketingets åbning i oktober 2021.
Foto: Hanne Juul

- Så for halvandet år siden, i november 2021, sagde jeg: "Det kan ikke blive ved med at gå", jeg kunne ikke rigtig løbe mere, fordi jeg var blevet for stor, så nu var jeg nødt til at tage mig sammen, lyder det endvidere fra ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Begyndte med faste

- Så startede jeg med at tage en faste og fik hjælp af en kropsbehandler. Det fortsatte jeg med i december - ingen alkohol. Det var en bizar oplevelse. Blandt andet talte jeg ved en stor julefrokost i Tivolihallen, hvor jeg kom ind til et selskab med 70 glade mænd. Jeg havde ikke spist i to dage og fik en kop te. Og inden jeg skulle sige noget, havde min sidemand allerede drukket to snapse og tre øl, fortæller han.

Tabt tyve kilo

- Jeg har tabt mig tyve kilo, fra jeg startede i november 2021. Det er sket ved ikke at spise for meget, løbe og svømme. Og nu ligger jeg stabilt, men jeg har en plan om et kontrolleret ryk ned igen til foråret. Jeg har det godt, siger Lars Løkke Rasmussen, der gerne giver et godt råd videre, som han har fået af sin kropsbehandler. 

- Alt det du spiser efter atten, det feder om natten.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden