13. jan. 2021
Af Majken Munk

Magnus, Mette og Søren helt privat

Magnus Heunicke, Mette Frederiksen og Søren Brostrøm
Magnus Heunicke, Mette Frederiksen og Søren Brostrøm
Foto: Hanne Juul og Ritzau Scanpix
Det seneste år, mens coronapandemien har hærget, har danskerne stiftet bekendtskab med en række kompetente mennesker, som sammen har udgjort det danske coronateam.

Det seneste år har danskere siddet klinet til skærmen, når statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til pressemøde efter pressemøde.

På disse pressemøder har danskerne stiftet bekendtskab med en række ansigter, som vi efterhånden er kommet på fornavn med. Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm blandt andet. Men hvem er de privat?

Mette, Magnus og Søren

Godt nok har mange danskere hørt om Mette Frederiksen i sit virke som toppolitiker, men i det forgangne år er hun blevet spydspids for, hvordan Danmark har klaret sig og fortsat skal klare sig igennem krisen.

Sammen med sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke har hun taget store beslutninger, der har budt på flere nedlukninger, men også genåbninger af landet.

Trofast ved deres side har direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm også stået. Det er et navn, som danskerne for alvor er blevet bekendt med.

Bryllup, madlavning og opera

Arbejdsmæssigt må 2020 have været et hårdt år for statsministeren, men privat vil hun nok se tilbage på året med stor glæde, for hun blev gift med sin kæreste Bo Tengberg.

Privat er Magnus Heunicke flittig i køkkenet og elsker at lave mad til konen Nina og deres to døtre Ella og Rakel.

Søren Brostrøm elsker kultur og musik. Særligt har han stor kærlighed til opera.

Alt det og mange flere eksperter kan du læse om i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 14. januar. Her kan du blive klogere på hele Danmarks coronateam.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb02-forsider_0.jpg

Læs mere om: