Onsdag, 3. februar 2016 — af Juliane Olsen

Mai Mercado venter en datter

Den konservative Mai Mercado venter sit andet barn, og denne gang er der en datter på vej.
Den konservative Mai Mercado venter sit andet barn, og denne gang er der en datter på vej.
Foto: Lars H. Laursen
Den konservative politiker Mai Mercado venter sit andet barn og har netop fået besked om, at der er en datter på vej.
Den 35-årige politiske ordfører for Det Konservative Folkeparti, Mai Mercado, venter lige nu sit andet barn. Hun er i 23. uge og har fået nyheden om, at der er en datter på vej. I forvejen har Mai Mercado, der er gift med Shell-marketing manager Christopher Mercado, en søn på knap tre år. - Det har været en meget anderledes graviditet denne gang, fordi jeg har været sygemeldt fra Christiansborg, siger Mai Mercado til BILLED-BLADET. LÆS MERE: Astrid Krag mor for tredje gang: Han har deller på armene

Mai Mercado skal vælge navn

Faktisk har den unge politiker været så syg af kvalme og svimmelhed, at hun tabte sig fem-seks kilo over de første måneder. Mai Mercado kastede op alle vegne og hele tiden - og blev selv ret overrasket over, at hun kunne blive så syg af sin tilstand. Men nu er politikeren vendt tilbage til arbejdet i Folketinget og kan se frem til sin termin den 3. juni, og alt imens forsøger hun og ægtemanden at finde et passende navn.

Årets TV-GULD: Hjælp os med at kåre Årets TV-favoritter!

Svigermor er glad

- Det kan være svært med pigenavne, og vi skal jo finde et, der passer til Winston, som blev født 9. april, og derfor blev opkaldt efter Winston Churchill, siger Mai Mercado. Politikerens svigermor er også rigtig glad for, at der nu er en pige på vej, for hun har i forvejen tre børnebørn, der alle er drenge. Det glæder da også Mai Mercado, at hun denne gang kan købe pigetøj med glitter, glimmer og perler til den lille.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden