Manu Sareen: Vigtigt at holde mig pæn

Manu Sareen.

Manu Sareen.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den radikale minister mener, man er forpligtet til at holde sig pæn over for sin partner.

Ifølge den radikale minister Manu Sareen ville han ikke kunne klare sit ministerjob uden at dyrke motion, for når han løber eller cykler, får han stresshormonerne ud af kroppen. Men han holder sig også i form på grund af forfængelighed, siger han til Magasinet Sundhed.

- Det er vigtigt for mig at holde mig pæn. Hvis jeg ikke dyrkede noget, ville jeg klaske fuldstændig sammen, og sådan har jeg ikke lyst til at se mig selv, siger 47-årige Manu Sareen, som blev skilt sidste år efter 18 år med hustruen Anya.

- Når jeg kigger rundt i min vennekreds, men også generelt, så er der en tendens til, at mænd begynder at træne vældig meget, når de er blevet skilt. Pludselig går de i fitnesscenter, og det synes jeg, er vildt fedt. Selvfølgelig skal man være pæn at se på. Men den betragtning dur ikke på mig, for jeg har altid dyrket meget motion. Så det er ikke fordi, jeg har optrappet min træningsindsats på nogen måde. Jeg synes, man i et forhold er forpligtet til at holde sig pæn over for sin partner, lyder det fra ministeren.

Manu Sareen er far til tre børn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden