Margrethe Vestager kan græde over den store bagedyst

Margrethe Vestager

Margrethe Vestager

Foto: Lars Laursen
Danmarks måske mest magtfulde kvinde Margrethe Vestager har meget let til tårer, fortæller hun i BILLED-BLADETs Røde Stol.

- Når jeg kommer ind ad døren derhjemme, tager jeg grimt tøj på og går på strømpesokker, siger Margrethe Vestager, der i denne uge fortæller om sit liv i BILLED-BLADETs Røde Stol.

Danmarks økonomi- og indenrigsminister bliver ofte betegnet som arrogant og bedrevidende, men det er i højere grad udtryk for generthed, viser det sig, og bag det selvsikre ydre findes en kvinde, der elsker at nørkle med sit strikketøj og sy opfindsomme fastelavnskostumer. Og hvem ville have troet at landets måske mest magtfulde kvinde havde meget let til tårer?

- Jeg kan græde over næsten hvad som helst. Det er lige før "Den store bagedyst" på TV kan få mine tårer frem. Jeg blev så ked af det, da en af deltagernes creme blev alt for tynd. Jeg er virkelig nem at røre. "Sporløs" kan jeg slet ikke tåle at se, og der er meget af det, jeg ser, oplever og læser, der rører mig, men jeg synes såmænd, det er en god egenskab at have, at man kan tage ting ind på den måde!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden