Mandag, 2. juni 2014 - af Karina Didriksen

Margrethe Vestager: Min mand slog benene væk under mig

Margrethe Vestager.
Margrethe Vestager.
Foto: Hanne Juul
Det var kærlighed ved første blik, da formanden for Det Radikale Venstre mødte faderen til sine tre børn.

Margrethe Vestager er lykkelig i sit ægteskab med Thomas Jensen, og hun er derfor ikke i tvivl om, hvad hendes største private beslutning har været.

- Det var at blive gift med min mand. Det er der kommet helt utroligt meget godt ud af indtil videre. Vi har levet side om side i næsten 20 år og har fået tre, synes jeg, helt ekstraordinært dejlige piger, siger politikeren til Alt for damerne og tilføjer:

- Den eneste, der for alvor har slået benene væk under mig, er min mand. Det findes altså, det der kærlighed ved første øjeblik.

Slukker mobiltelefonen

Formanden for Det Radikale Venstre og hendes mand har sammen døtrene Maria, 18, Rebecca, 15, og 11-årige Ella. Når parret er alene, foretrækker de at tilbringe tiden inden for hjemmets fire mure.

- Når vi endelig har hinanden på tomandshånd, så bliver vi hjemme, selv om det måske lyder absurd. Men vi kommer begge så meget ud og er så meget væk hjemmefra til hverdag i forbindelse med vores job, at det er dét, vi har mest lyst til. Så slukker vi vores mobiltelefoner og trækker stikket fuldstændigt, forklarer Margrethe Vestager til ugebladet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden