Margrethe Vestager til fest med powerkvinder i København

Margrethe Vestager

Margrethe Vestager

Foto: Birger Storm
Der var gang i den i Kødbyen i København, da Margrethe Vestager og en række andre kendte danske kvinder var på plads for at markere udgivelsen af en ny bog samt en hudløst ærlig fotoudstilling.

Fotograferne David Bering og Morten Fauerby er de to unge herrer bag et værk båret af ægte danske powerkvinder, der har ladet sig portrættere billedmæssigt fuldstændig som de ser ud, når de springer ud af deres seng hver morgen - usminkede og hudløst ærlige i deres visuelle udtryk.

Blandt de 60 kendte kvinder, som modigt stillede op til fotobogen med titlen ”Usminket”, er Margrethe Vestager.

EU-kommissæren var med til en fed fest i Kødbyen, hvor de to ”Usminket”-fotografer præsenterede en udstilling bestående af deres unikke portrætter.

Vestager havde vittigt forslag

Margrethe Vestager holdt tale til fotograferne og de mange af bogens portrætterede powerkvinder, som var mødt op til den hyggelige begivenhed i Kødbyen midt i København, hvor der var champagne og tapas på bordene og lækre musikalske rytmer i højttalerne.

I talen foreslog Margrethe Vestager, at fotografernes næste projekt kunne være en bog med billeder af stærke, kendte machomænd med rouge på kinderne, læbestift og øjenskygge.

Ud over Margrethe Vestager blev foto-festen besøgt af blandt andre sangerinderne Szhirley og Saseline samt skuespilleren Mia Lyhne, TV-værten Ane Cortzen og friske Mascha Vang. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden