Torsdag, 10. januar 2013 — af af Ulrik Ulriksen

Margrethe Vestager til herligt amerikanerparty

Laurie Fulton og Margrethe Vestager
Laurie Fulton og Margrethe Vestager
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Indenrigs- og økonomiministeren fik sagt et hjerteligt farvel til den amerikanske ambassadør i Danmark.

Margrethe Vestager fra Det Radikale Venstre var blandt de mange gæster, der besøgte den amerikanske ambassadør i Danmark, da der blev blæst til afskedsparty for Laurie Fulton.

Ambassadør Fulton har været på posten her i landet siden sommeren 2009, men nu er det slut med opholdet i Danmark, og Guds eget land kalder igen. Det herlige afskedsparty i Fultons private residens var den perfekte lejlighed for både Fulton og hendes danske venner at få sagt pænt farvel til hinanden. Vestager afleverede ved sin ankomst både skrevne ord i gæstebogen og et varmt håndtryk, og den afgående amerikanske ambassadør kvitterede med amerikansk åbenhed og venlighed, da hun bød indenfor i varmen til Budweiser Beer og USA-inspirerede kulinariske lækkerier i pindemadsstørrelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Margrethe Vestager havde selskab af en lang række andre af Laurie Fultons danske venner og bekendte. Heriblandt auktionsboss Jesper Bruun Rasmussen, miljøminister Ida Auken, hoffets eks-ceremonimester Christian Eugen Olsen, smørrebrødsdronningen Ida Davidsen samt tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden